Canvas

Decoreaza-ti incaperile cu stil!

Tablouri canvas personalizate cu poza dorită

Agatarea unui tablou este metoda cea mai simpla si de efect la care poti apela, atunci cand vrei sa imbunatatesti aspectul unei incaperi. Acesta nu doar ca va reusi sa intregeasca spatiul, insa poate da viata camerei, poate echilibra decorul si poate face ca intregul loc sa para mai primitor.

Ghidul cumpăratorului

CALITATE

Tablourile noastre sunt confecţionate prin imprimare specială pe pânză de înaltă calitate, care este întinsă pe ramă.

Deoarece pentru imprimare utilizăm echipamente profesionale Canon, rezultatul este o reprezentare clara a culorilor fotografiei tale preferate. Imprimarea se poate realiza prin tehnica jetului de cerneala, preferata pentru gradul de fidelitate cu care este imitata poza digitala originala.

Sasiul este fabricat din lemn de calitate, uscat bine si tratat, fiind prevazut cu pene pentru intinderea panzei.

PERSONALIZEAZĂ ȘI CUMPĂRĂ

LUCRURILE MĂRUNTE CONTEAZĂ

Livrarea include şi toate accesoriile necesare pentru agăţarea pe perete.

Tablourile pe care le livrăm sunt ambalate cu grijă în folie cu bule de aer, pentru a nu se deteriora în niciun fel în timpul transportului şi sunt pregătite pentru a fi agăţate imediat.

PERSONALIZEAZĂ ȘI CUMPĂRĂ

REZISTENȚĂ ȘI MENTENANȚĂ

Există cateva aspecte de care e bine sa tii cont, pentru a te asigura ca te vei bucura de produs pentru mult timp.

În primul rand, evita sa il asezi vizavi de ferestre sau de surse de caldura, intrucat imaginea va fi decolorata, iar cadrul se poate crapa.

Pentru a-i prelungi durata de viata, noi aplicam un strat de lac protector care va impiedica nu doar spalacirea nuantelor, ci si scorojirea suprafetei, formarea umezelii si a mucegaiului. De asemenea, e necesar ca umiditatea din incaperea unde acesta este agatat sa fie scazuta, intrucat la contactul repetat cu aburii, marginile se pot deforma.

PERSONALIZEAZĂ ȘI CUMPĂRĂ
Recomandam trei tipuri de prindere, ramane la latitudinea ta pe care il alegi:

MOD DE SUSȚINERE TABLOURI

1. Mâner pentru agățat tablourile

Acesta vine înșurubat pe rama tabloului și se agață pe perete, in cui ori surub.

2. Sistem tip arici (recomandat)

Decoreaza-ti universul fara a-ti deteriora peretii. Cu sistemul tip arici pentru sustinere tablouri, poti fara teama sa iti expui piesele de arta preferate fara a necesita unelte sau cuie. Iar in cazul in care te razgandesti, redecorarea este foarte simpla: fara urme pe pereti, fara regrete. Ai nevoie doar de inspiratie si libertatea de a adapta spatiul asa cum iti doresti.

Sustinerea este asigurata pe o varietate de suprafete: pereti vopsiti, usi de dulapuri, zidarie de ciment vopsita, faianta, sticla etc.
Un singur clic va asigura ca sistemul de agatare a tablourilor a fost cuplat si rezista. Iar cea mai buna parte este ca atunci cand iti doresti sa indepartezi tabloul de pe perete, o vei putea face extrem de usor si curat: fara sa ramana gauri in perete, fara fisuri si fara urme de adeziv. In plus, acest sistem de sustinere este reutilizabil, folosind benzile de rezerva.

Urmareste filmuletul pentru o aplicare ori indepartare perfecta:

3. Benzile dublu adezive

Dacă doresti să agăţi un tablou pe perete fără să utilizezi cuie şi să îl dai jos ulterior fără să faci murdărie – şi, totodată, pentru că proprietarului locuinţei tale nu îi plac găurile în pereţi, atunci, benzile dublu adezive sunt alegerea ta perfectă. Benzile dublu adezive sunt o invenţie ingenioasă şi o binecuvântare pentru toţi cei cărora le plac lucrările de artizanat şi le place să-şi decoreze casa. Deoarece banda dublu adezivă este practic invizibilă, obiectul captează întreaga atenţie.

Doar în cazul în care este absolut necesar să îndepărtezi obiectul fixat, ceea ce trebuie să faci este să utilizezi un fir de tăiere pentru a tăia miezul de spumă, apoi încearca să îndepărtezi banda rămasă. Acest lucru ar putea deteriora suprafața și / sau ar putea să lase rămășițele în urmă.

Cum se aplică – Pas cu pas:

  1. Curăța suprafața de murdăriei și praf cu o lavetă.
  2. Înainte de a poziționa elementul pe suprafață, îndepărteaza folia protectoare de pe bandă. Ai grijă să nu atingi suprafața adezivă expusă deoarece aceasta ar putea afecta aderența.
  3. Asigura o fixare optimă pe suprafață prin apăsarea fermă a articolului pentru încă 5 secunde.

Promitem că o să-ți placă!

PERSONALIZEAZĂ ȘI CUMPĂRĂ
Shopping cart

HEY YOU, SIGN UP AND CONNECT TO WOODMART!

Be the first to learn about our latest trends and get exclusive offers

Will be used in accordance with our Privacy Policy

Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?